Bitcoin-prijsverhouding tot meer dan $19.800 Waarschijnlijk vanwege „slim geld“

Voorafgaand aan de Bitcoin-prijspomp tot meer dan $19.800 was er een instroom van nieuw kapitaal en investeerders, zo blijkt uit gegevens van GlassNode.

De Bitcoin-prijspomp

De Bitcoin-prijs is sindsdien gecontracteerd tot ongeveer $19.400 op het moment van schrijven, maar prijsactie is gunstig voor stieren.

Na de daling van vorige week, waarbij de prijzen tot $16.555 daalden voordat ze terugvielen naar de spotprijzen, is de toetreding van nieuwe investeerders bullish voor de Bitcoin Era-prijs en de crypto-scene.

Focus op de activiteiten op de beurs

Het verschil tussen de huidige Bitcoin-rally en de vorige pompen is dat de activiteiten aan de ketting en de instroom van slim geld bullish zijn.

Niet alleen neemt het hasjtarief van het netwerk toe in de maanden nadat de mijnwerkersbeloningen in de veerkracht en de mijnwerkersverwachtingen van betere prijzen werden gesneden, maar de piek van $13.000 tot $16.000 zag de grootste golf van munten in andere handen overgaan.

Bovendien, meer gebruikers vlogen binnen, hopend om van prijsverhogingen voordeel te trekken.

Met de investeerders die toestellen verschuiven, op zoek naar ingangen en het afstemmen van hun posities–het toewijzen van fondsen voor de digitale activa, was er een stevige basis voor de huidige opleving en potentieel, het drukken van een nieuwe 2020-hoogte.

De uitstroom van de beurzen is een onderdeel van deze rally.

Volgens Willy Woo was deze terugtrekking van munten uit gecentraliseerde opritten organisch. Bitcoin-kopers legden naar verluidt een ongekend aantal munten aan de man toen de prijzen medio november tijdelijk werden gecorrigeerd.

Institutionele stroom naar Bitcoin en Goudvergelijking

Crypto en Bitcoin worden nu in toenemende mate opnieuw beoordeeld door verschillende institutionele beleggers.

Onder verwijzing naar de superieure eigenschappen van de munt en het vaste aanbod is Bitcoin nu een levensvatbaar alternatief voor goud.

De goudmarkt is echter een van de diepste en meest liquide met meer dan $7 biljoen aan gemiddelde dagelijkse handelsvolumes.

Aan de andere kant heeft de totale crypto-markt een marktplafond van $581 miljard per 30 november. Bitcoin, het meest waardevolle digitale bezit, is dominant en heeft een marktkapitalisatie van $389 miljard.

Toch is het immens succesvol sinds het concept van gedecentraliseerde en inheemse digitale valuta ongeveer 12 jaar oud is.

Op locaal niveau is Bitcoin waardevoller dan JP Morgan en de meeste toonaangevende wereldwijde banken in de Verenigde Staten en China.

Zoals BTCManager eerder meldde, is de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) door inlichtingendiensten gevraagd om crypto- en Bitcoin-bedrijven te helpen temidden van de Chinese overheersing.