BITCOIN ER PRIMED FOR Å SE 10% HOPP, SIER ANALYSTEN SOM KALDE V-SHAPED BOUNCE

  • Bitcoin har møtt en retracement siden de slo toppene på $ 15.975 i forrige uke.
  • BTC handler for tiden for $ 15,400.
  • Analytikere er fortsatt sikre på kortsiktige utsikter til Bitcoin.
  • Samme handelsmann som i midten av mars spådde at Bitcoin ville se en sterk V-formet reversering til $ 10.000 innen mai eller juni, er bullish.
  • Han sier at Bitcoin Circuit kan slå $ 17 000 i den kommende uken.

BITCOIN Sannsynligvis flytter til $ 17 000 NESTE

Bitcoin har møtt en retracement siden de slo toppene på $ 15.975 i forrige uke. Mynten handles for øyeblikket for $ 15.400, og lukkes over de viktigste støttenivåene, selv om den fortsatt er nede fra de ukentlige toppene.

Analytikere er imidlertid sikre på de kortsiktige utsiktene til Bitcoin. Samme handelsmann som i midten av mars spådde at Bitcoin ville se en sterk V-formet reversering til $ 10.000 innen mai eller juni, sa nylig følgende i referanse til diagrammet nedenfor:

Last og gratis spinn tilgjengelig hver dag, for hver spiller, i mBitcasino Cryp

“Breakout, test på nytt, sterkt volum feier ned, trakk hele volumsonen med mer. Mer dump ville overraske meg. Breakout handelstid, over rød. 15-15.3 ville være et ideelt sted å by. ”

Diagrammet antyder at fallet som Bitcoin så på fredag og lørdag representerte det nødvendige fallet man kunne forvente etter rallyet BTC opplevde. Analysen indikerer at når BTC konsoliderer mer rundt $ 15 500, vil den rippe høyere til $ 17 000, potensielt i midten av denne uken.

Bitcoin-rally til $ 17.000 fra dagens nivåer vil markere et rally på 9,5% fra nåværende nivå.

Han er langt fra den eneste analytikeren som har delt denne troen de siste dagene. Som rapportert av Bitcoinist tidligere, sa en annen handelsmann at Bitcoin ser ut som om det snart vil bevege seg mot $ 17 000:

„Jeg tror det er en anstendig sjanse for at bitcoin bryter $ 17k og til og med $ 18k i løpet av de neste ti dagene (neste ukentlige lys). Vi er på grunn av en anstendig mid-time ramme blowoff og chill for litt og wicking inn i ATH klyngen føles bare så riktig … Veien til $ 18k eller ATH wick virker veien for minst motstand. Ingen vil selge før da, og alle kjøper fall. Den enkleste måten å skape markedsbalanse på er å gjøre det raskt og la markedet hogge litt rundt. ”

Årsaker til bekymring

Det er imidlertid noen grunner til bekymring.

Finansieringsgraden for Bitcoin futuresmarkeder har endelig gått inn i nøytral til positiv rekkevidde etter å ha hengt i negativ til nøytral rekke i flere uker. Dette antyder en økt mengde lang handelsaktivitet, til tross for at rallyet ledes av spotmarkedene.

Noen frykter at mye langvarig behandling kan føre til lang press hvis det blir utsalg. Dette kan resultere i en rask spyling lavere som sannsynligvis vil fange mange på vakt.